Kuka?

Kansainvälisesti palkittua valokuvausta:

 

VUODEN HÄÄKUVA 2018: Finalisti

VUODEN HÄÄKUVA 2017: 3. sija

WEDISSON AWARD 2016: Best Wedding Photography

KAMERA-LEHTI 1/2016: Kansikuva

KAMERA-LEHTI: Suurkilpailu 2015, 2. palkinto

3_diplomi_2017_Loiste_Jarvelainen

”Voi että Liisi mitä häävalokuvia!!! Oon edelleenkin niin rakastunut meidän hääkuviin ja ollaan jälkikäteenkin paljon kehuttu ja puhuttu kuinka sä olit täydellinen valinta meidän häiden ikuistajaksi. Toivottavasti nähdään taas!! 🙂 ❤”

”Tiedätkö, mulla pakahtuu edelleen aina sydän kun katon meijän kuvia, niistä löytyy vaan koko ajan lisää juttuja.. Plus kaikki ne tarinat mitä kuvien taustalta löytyy! Noita on myös kehuttu todella paljon, ihan megaonnistuneet! <3”

”Aivan ihania kuvia ♥ Ihan valtavan iso kiitos vielä meiltä molemmilta, että sait ikuistettua niin kauniilla tavalla meille niin tärkeän päivän♥”

”Kiitos. Olet taitava kuvaaja. Eilen sain nopeasti kahlata ”diaesityksen” läpi ja riemullinen päivä tunnelmineen palasi mieleen.”

LIISI JÄRVELÄINEN

 

Olen nuori valokuvaaja Helsingistä, ja intohimoinani ovat erityisesti hääkuvaus sekä henkilökuvaukset. Innostus valokuvausta kohtaan sai alkunsa jo vuosia sitten, kun aloin isän kameroilla taltioida luontokuvia, ja myöhemmin syttyi kiinnostus saada myös ihmisiä kameran eteen. Joitakin vuosia sitten perustinkin oman Mielikuvailua-valokuvausblogini, jonka ansiosta aloin saada blogin lukijoilta kuvauspyyntöjä ympäri Suomen.

Ensimmäiset hääni kuvasin vuonna 2014, ja siitä syttyikin saman tien palava rakkaus dokumentaarista hääkuvausta kohtaan. Hääpäivän tunnelma on aina sanoinkuvaamattoman ihana, ja on upea etuoikeus päästä ikuistamaan sitä kuviksi. Taltioin kamerallani hauskoja tilannekuvia, tunnelmallisia potretteja, sekä pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia. Kuvien avulla hääpäivää voi elää aina uudelleen ja uudelleen. Pyrinkin aina dokumentaarisen kuvauksen aikana löytämään uusia mielenkiintoisia kuvakulmia, sekä toteuttamaan hääparin toiveet kuvien tyyliä koskien.

Toivottavasti tavataan kuvausten parissa!

IMG_9432

Jos haluat tietää lisää, millainen olen kuvaajana, vastailen mielelläni sähköpostitse kaikkiin kysymyksiin:)

liisi.jarvelainen@hotmail.com

 

Liisi Järveläinen Tmi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s