Hääpotretit

hääkuvaaja_helsinki

Moni ei ehkä usko, mutta upeat hääkuvat voi saada myös sateella. Tämän parin kanssa sovimme potrettikuvauksen koekampauspäivälle, jotta itse hääpäivänä kaikki aika jäisi vieraiden kanssa olemiseen. Potrettikuvauksen järjestäminen ennen hääpäivää onkin mainio idea säästää hääpäivän jokainen minuutti juhlimiseen, eikä häävieraillekaan tarvitse keksiä ylimääräistä ohjelmaa siksi aikaa, kun hääparia kuvataan.

Kuvausten pitäminen ennen hääpäivää mahdollistaa myös täydellisen iltavalon kuvien tunnelmaa elävöittämään. Tällä kertaa kuvausten alkaessa aloitimme kuvauksen pienessä tihkusateessa (joka muuten on suosikkisääni upean pehmeän valon vuoksi), mutta kuvausten edetessä myös keli muuttui ja jouduimmekin myrskyn keskelle. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, vaan jatkoimme urheasti kuvien ottoa. Läpinäkyvän sateenvarjon alla sateellakin saa ihanan tunnelmallisia kuvia.

Ei muuta kuin kumisaappaat jalkaan ja menoksi!

hääkuvaaja_helsinki-2hääkuvaaja_helsinki-3hääkuvaaja_helsinki-4hääkuvaaja_helsinki-6hääkuvaaja_helsinki-7hääkuvaaja_helsinki-8hääkuvaaja_helsinki-14hääkuvaaja_helsinki-16hääkuvaaja_helsinki-15hääkuvaaja_helsinki-9hääkuvaaja_helsinki-10hääkuvaaja_helsinki-11hääkuvaaja_helsinki-17hääkuvaaja_helsinki-19hääkuvaaja_helsinki-20hääkuvaaja_helsinki-34hääkuvaaja_helsinki-22hääkuvaaja_helsinki-23hääkuvaaja_helsinki-25hääkuvaaja_helsinki-24hääkuvaaja_helsinki-27hääkuvaaja_helsinki-29hääkuvaaja_helsinki-30hääkuvaaja_helsinki-31hääkuvaaja_helsinki-33

Mainokset